Så hittar du den rätta doften för dig

I drömvärlden passar alla kvinnor och män i alla parfymer som finns tillgängliga. Så kan vi dofta som kändisarna vi läser om och som idolerna vi avgudar.  Men faktum är att dofter passar olika på olika kroppar. Bara för att din bästis eller syster doftar underbart i en viss parfym betyder det inte att du kommer göra det.

Hur hittar man då den perfekta doften? Faktum är att det helt enkelt handlar om att hitta något man gillar. Men som vi alla känner till finns det enormt många parfymer att välja mellan och därför kan detta val kännas problematiskt. Just därför har vi valt att skriva om hur du kan lyckas hitta den rätta doften för just dig!

Testa olika parfymer – men endast ett fåtal åt gången

Om du inte har någon aning om vad som doftar gott är givetvis det första du ska göra att utforska utbudet av parfym dam. Innan du gör detta bör du ha ett hum om vad du gillar. Det finns oerhört många dofter att välja mellan och lika många parfymer. Men kom ihåg att endast testa ett fåtal parfymer åt gången. Ju fler du testar desto svårare kommer det bli för din näsa att igenkänna och skilja de olika dofterna åt.

Läs omdömen online

Om du hittat några väldoftande parfymer och gjort en lista över detta kan du bege dig hemåt och läsa recensioner online. Du kommer garanterat hitta ett flertal omdömen om alla, där kvinnor världen över skriver om sin upplevelse av parfymen. Ju fler positiva kommentarer du hittar desto säkrare kan du känna dig med att du doftar gott. Ibland kan det nämligen vara svårt att skilja mellan vad du gillar och andra gillar. Självklart är din åsikt topprioritet, men du vill väl att andra ska förundras över din doft och inte bara dig själv?

Klicka hem parfymen online

Vid det här laget vet du förhoppningsvis vilken parfym som är den rätta för dig. Då behöver du inte bege dig ut till butiken igen och trängas bland människor och starka dofter. Surfa istället in på en sida som Luxplus.se och klicka hem parfymen du redan testat och bestämt dig för.